Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γουάντα Νάρα δεν ξεχνά. Αν και  έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον Μάουρο Ικάρντι για την πρόσφατη απιστία του με την Τσίνα Σουάρες, η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού δεν έχει ξεχάσει εντελώς ό,τι συνέβη. Και φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το «καρφάκι» της στον άσο της Παρί.

 «Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, αλλά πολύ λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν να αμαρτήσουν», έγραψε ποζάροντας αποκαλυπτικά μόνο με το μπουρνούζι της η Γουάντα Νάρα.

Η ίδια είχε διαψεύσει προ μηνών τις φήμες πως είχε απαντήσει στην απιστία του Ικάρντι με το ίδιο νόμισμα έχοντας μια εφήμερη σχέση με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της όταν ήταν στην Αργεντινή.

https://www.instagram.com/p/Cc8mtort-ZK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σωματοφύλακας που απολύθηκε επειδή ο Ικάρντι ζήλεψε

Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε έξαλλος από τα αισθήματα εκτίμησης που εξέφρασε για την τηλεπερσόνα και μάνατζέρ του ο σωματοφύλακάς της τον περασμένο Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Αγκουστίν Λονγκέιρα μίλησε σε ένα live στο instagram για τη Νάρα και δεν απέφυγε να σημειώσει τον θαυμασμό του για εκείνη ενώ δήλωσε ανοικτός και για μία σχέση με παντρεμένη, γεγονός που φέρεται να εκνεύρισε τον Ικάρντι και να αποτέλεσε την αφορμή για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ερωτήσεις όπως «Σου αρέσει η Γουάντα;», «Είναι φανταστική η Γουάντα;», «Τι αισθάνεσαι για τη Γουάντα;» έδωσαν στον Λονγκέιρα την ευκαιρία να αποκαλύψει πώς νιώθει για τη Νάρα, καθώς μιλούσε για το πόσο την θαυμάζει και την αγαπάει, ενώ απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου του για το αν θα έβγαινε ραντεβού με παντρεμένη γυναίκα, έδωσε τη... μονολεκτική απάντηση, που πιθανότατα του κόστισε και τη δουλειά του: «Ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA