Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα πραγματικά τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της έστειλε η Μισέλ Ομπάμα με εν όψει της Γιορτής της Μητέρας στις 8 Μαΐου. Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια αναφέρθηκε στην στενή σχέση που έχει με τη μητέρα της και τις αξίες που της έδωσε, ενώ ανακοίνωσε ότι μια έκθεση στο πολυαναμενόμενο Προεδρικό Κέντρο Ομπάμα στο Σικάγο θα αποτίσει φόρο τιμής στη μητέρα της, Marian Robinson.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ρίχνει... γέφυρες στη Γερμανία με νέα πρόσκληση στον καγκελάριο Ολαφ Σολτς

«Από μικρή ηλικία, η μαμά μου, Marian Robinson, ενθάρρυνε μέσα μου μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης για το ποια ήμουν και ποια θα μπορούσα να είμαι. Μου έμαθε πώς να σκέφτομαι μόνη μου, να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να καταλαβαίνω την αξία μου. Απλώς δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς αυτήν», έγραψε μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Καθώς ετοιμαζόμαστε για την ημέρα της μητέρας #MothersDay, είμαι περήφανη που ανακοινώνω ότι η έκθεση «Ανοίγοντας τον Λευκό Οίκο» στο Μουσείο Προεδρικού Κέντρου Ομπάμα θα ονομαστεί προς τιμήν της».

Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Από μικρή ηλικία, η μαμά μου, Marian Robinson, ενθάρρυνε μέσα μου μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης για το ποια ήμουν και ποια θα μπορούσα να είμαι. Μου έμαθε πώς να σκέφτομαι μόνη μου, να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να καταλαβαίνω την αξία μου. Απλώς δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς αυτήν», έγραψε μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα 

Καθώς ετοιμαζόμαστε για την ημέρα της μητέρας #MothersDay, είμαι περήφανη που ανακοινώνω ότι η έκθεση «Ανοίγοντας τον Λευκό Οίκο» στο Μουσείο Προεδρικού Κέντρου Ομπάμα θα ονομαστεί προς τιμήν της. Όταν ανοίξει το μουσείο, αυτό θα είναι ένα μέρος που θα υποδέχεται ανθρώπους από όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο, και χιλιάδες οικογένειες όπως η δική μου. Σ 'αγαπώ, μαμά - σε ευχαριστώ που είσαι καθοδηγητικό φως στη ζωή μου».

https://www.instagram.com/tv/CdN-Iasga7c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA