Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας άνδρας από τις ΗΠΑ που στραγγάλισε τη σύντροφό του, υπέστη ανακοπή καρδιάς στην αυλή του σπιτιού τους όταν επιχειρούσε να θάψει τη σορό της. O 60χρονος Joseph McKinnon σκότωσε την 65χρονη Patricia Dent στο Τρέντον της Νότιας Καρολίνα το Σάββατο (7/5) και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όταν περίοικοι έκαναν κλήση επειδή είδαν «έναν άνδρα ξαπλωμένο στην αυλή». 

Διαβάστε ακόμη: Ισραήλ: Νεκρή με σφαίρα στο κεφάλι πασίγνωστη δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα - Κάλυπτε τη 2η Ιντιφάντα από το 2000

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν την σορό του McKinnon και κατά τη διάρκεια των ερευνών διαπίστωσαν πως σε έναν λάκκο που είχε ανοίξει πρόσφατα ήταν θαμμένη η Dent. «Υπέστη ανακοπή καρδιάς» ενώ έθαβε τη σύντροφό του, σύμφωνα με τον σερίφη Jody Rowland.

Σύμφωνα με την Mirror, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 60χρονος στραγγάλισε την 65χρονη ενώ βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια επιχείρησε να τη θάψει στην αυλή. «Τότε ο McKinnon την έδεσε και την έβαλε μέσα σε σακούλες, πριν την βάλει στον λάκκο», σύμφωνα με τον σερίφη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA