Μενού
  • Α-
  • Α+

Να κατευνάσει τον πανικό που επικράτησε μετά την ανακοίνωσή του για το «πάγωμα» της συμφωνίας για το Twitter που είχε ως αποτέλεσμα την κατρακύλα της μετοχής της πλατφόρμας επιχειρεί ο Έλον Μασκ, ο οποίος με νέο του tweet δήλωσε «προσηλωμένος στην εξαγορά του».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Διαβάστε ακόμη: Βλαντίμιρ Πούτιν: Είναι βαριά άρρωστος με καρκίνο στο αίμα; Τα νέα σενάρια για την υγεία του

Ο Έλον Μασκ δήλωσε σήμερα ότι η συμφωνία για το Twitter μπαίνει προσωρινά στον πάγο. Απέδωσε αυτήν την εξέλιξη σε λεπτομέρειες που εκκρεμούν σχετικά με τους υπολογισμούς για το αν οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν πράγματι ποσοστό μικρότερο από το 5% των χρηστών. Όπως αναφέρει το Reuters αυτή η κίνηση δημιουργεί προβληματισμό, χωρίς όμως να σημαίνει ότι το deal εξαγοράς δεν θα ολοκληρωθεί. Η μετοχή του Twitter στη Wall σημειώνει βουτιά 20% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, ενώ της Tesla κάνει άλμα 7%.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, απέδωσε αυτήν την εξέλιξη σε λεπτομέρειες που εκκρεμούν σχετικά με τους υπολογισμούς για το αν οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν πράγματι ποσοστό μικρότερο από το 5% των χρηστών. H εταιρεία είχε στις αρχές του μήνα εκτιμήσει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών που είναι ενεργοί καθημερινά κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου της χρονιάς.

Επίσης, είχε αναφέρει ότι ήταν αντιμέτωπη με διάφορους κινδύνους μέχρι να κλείσει η συμφωνία με τον Μασκ, συμπεριλαμβανομένου του φόβου για το αν οι διαφημιστές θα συνέχιζαν να επενδύουν στο Twitter.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA