Μενού
  • Α-
  • Α+

Το υπουργείο Εξωτερικών μέσω ανακοίνωσης σημείωσε ότι εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους το λιγότερο 27 άτομα.«Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα από τη φρικτή πυρκαγιά σε κτίριο στο Νέο Δελχί της Ινδίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twitter.

Διαβάστε ακόμηΦινλανδία: «Ετοιμοι ακόμα και για στρατιωτική πίεση» - Η απάντηση της Σάνα Μάριν στη Ρωσία για το ΝΑΤΟ

Επίσης, το ΥΠΕΞ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι αυτή τη στιγμή της θλίψης, η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τον λαό και την κυβέρνηση της Ινδίας

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο γραφείων στα προάστια του Νέου Δελχί, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης. «Η φωτιά έχει πλέον σβήσει. Συνολικά οι νεκροί είναι 27. Η επιχείρηση έρευνας είναι σε εξέλιξη», ανέφερε ένα στέλεχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Άλλοι 40 άνθρωποι υπέστησαν εγκαύματα και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται την αστυνομία 60-70 άνθρωποι διασώθηκαν. Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε ένα τετραώροφο κτίριο, στα δυτικά προάστια της ινδικής πρωτεύουσας, αργά το απόγευμα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το κτίριο στέγαζε γραφεία εταιριών. Οι πυρκαγιές είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία, επειδή πολλές φορές δεν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA