Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός επικράτησε έξω από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κοντά στο γήπεδο, στην περιοχή του «Deer District», όπου χιλιάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Μιλγουόκι, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και μία 16χρονη κοπέλα. Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι μία γυναίκα 29 ετών και ένας άνδρας 30 ετών και τα τραύματά τους δεν απειλούν τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Σέλτικς νίκησαν τους Μπακς και... το ψυχόδραμα συνεχίζεται

Δύο από τα θύματα βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε η εφημερίδα Milwaukee Journal-Sentinel. Επίσης, αστυνομικοί ανέφεραν στο TMJ4 ότι ένας άνδρας 29 ετών έχει τεθεί υπό κράτηση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, έτρεχαν πανικόβλητοι στον δρόμο για να σωθούν, όπως φαίνεται και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Twitter. Υπάρχουν και βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να ουρλιάζουν καθώς διασκορπίζονται για να σωθούν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι Μπακς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το βράδυ ότι μέχρι και 11.000 οπαδοί ήταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή, όπως ανέφερε η Journal-Sentinel.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA