Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου ράπερ Lil Keed, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (13/5), όπως επιβεβαίωσε ο αδελφός του Lil Gotit. Ο Lil Keed, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Raqhid Jevon Render, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 24 ετών. Ηταν γνωστός για τη συνεργασία του με τον Travis Scott και τον Chris Brown στο πιο πρόσφατο άλμπουμ του, Trapped on Cleveland 3.

Ο αδελφός του δημοσίευσε έναν εγκάρδιο φόρο τιμής μαζί με μια φωτογραφία του νεκρού πλέον ράπερ. Στη φωτογραφία, ο δημοφιλής τραγουδιστής φορούσε ένα καρό πουκάμισο και κρατούσε ένα όπλο στα χέρια του. Μια τεράστια χρυσή αλυσίδα κρεμόταν γύρω από το λαιμό του. Ο Lil Gotit έγραψε στη λεζάντα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε είδα να πεθαίνεις σήμερα αδερφέ, ξέρω τι θέλεις να κάνω και αυτό είναι να συνεχίσω σκληρά για τη μαμά, τον μπαμπά, τα αδέρφια μας Naychur και Whiteboy #ImaHoldthisShitDown». 

https://www.instagram.com/p/Cdh1E2IOMU_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα αίτια του θανάτου του Lil Keed δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ενώ σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του αναμενόταν να εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου στη Βόρεια Καρολίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA