Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το Twitter, ο Ελον Μασκ βάζει «φωτιά» και στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, καθώς ανακοίνωσε μέσω... Twitter φυσικά,  ότι παρά το γεγονός ότι ψήφισε τους Δημοκρατικούς στο παρελθόν, ο ίδιος τώρα θα ψηφίσει για τους Ρεπουμπλικάνους. «Στο παρελθόν ψήφιζα τους Δημοκρατικούς καθώς ήταν (κυρίως) το πιο ευγενές πολιτικό κόμμα. Αλλά, έγιναν το πολιτικό κόμμα της διαίρεσης και του μίσους. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να τους υποστηρίζω και θα ψηφίσω τους Ρεπουμπλικάνους» ανέφερε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Τζορτζ Μπους: Χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη» την εισβολή στο Ιράκ, εννοώντας την Ουκρανία

«Τώρα, παρακολουθώ να εξελίσσεται η εκστρατεία που κάνουν με τα βρόμικα κόλπα τους εναντίον μου» έγραψε ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, που έχει συμφωνήσει να εξαγοράσει την Twitter Inc.

Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος δήλωσε πρόσφατα ότι θα αντιστρέψει την απαγόρευση του Twitter κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, όταν θα ολοκληρώσει την εξαγορά της αναφερόμενης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το Twitter έχει επηρεαστεί από την άκρα αριστερά, καθώς η έδρα του βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μία πολιτεία των ΗΠΑ, η οποία είναι γνωστή για τις προοδευτικές πολιτικές της.

Ο Μασκ είναι ένας ενεργός επικριτής της κυβέρνησης Μπάιντεν και των Δημοκρατικών για τις προτάσεις τους να φορολογήσουν τους δισεκατομμυριούχους και να δώσουν περισσότερα φορολογικά κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων που κατασκευάζονται από εργάτες που είναι μέλη αμερικανικών εργασιακών σωματείων. 

Την προηγούμενη χρονιά, η εταιρία που καταγράφει την Καλιφόρνια ως τη μεγαλύτερη αγορά της στις ΗΠΑ, μετακίνησε την έδρα της από την Καλιφόρνια στο Τέξας, το οποίο είναι πολιτικά πιο συντηρητικό. Ο Μασκ μετακίνησε την προσωπική κατοικία του από την Καλιφόρνια στο Τέξας, όπου δεν επιβάλλεται πολιτειακός φόρος εισοδήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA