ΔΙΕΘΝΗ
19/05/2022 12:26

Ελον Μασκ: Γυρίζει πλάτη στον Τζο Μπάιντεν - Γιατί θα ψηφίσει τους Ρεπουμπλικανούς

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι παρά το γεγονός ότι στήριζε τους Δημοκρατικούς στο παρελθόν, στο εξής θα ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους - Γιατί ο Μασκ έχει μετατραπεί σε ενεργό επικριτή της κυβέρνησης Μπάιντεν και των Δημοκρατικών

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ελον Μασκ: Γυρίζει πλάτη στον Τζο Μπάιντεν - Γιατί θα ψηφίσει τους Ρεπουμπλικανούς
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Μετά το Twitter, ο Ελον Μασκ βάζει «φωτιά» και στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, καθώς ανακοίνωσε μέσω... Twitter φυσικά, ότι παρά το γεγονός ότι ψήφισε τους Δημοκρατικούς στο παρελθόν, ο ίδιος τώρα θα ψηφίσει για τους Ρεπουμπλικάνους. «Στο παρελθόν ψήφιζα τους Δημοκρατικούς καθώς ήταν (κυρίως) το πιο ευγενές πολιτικό κόμμα. Αλλά, έγιναν το πολιτικό κόμμα της διαίρεσης και του μίσους. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να τους υποστηρίζω και θα ψηφίσω τους Ρεπουμπλικάνους» ανέφερε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Τζορτζ Μπους: Χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη» την εισβολή στο Ιράκ, εννοώντας την Ουκρανία

«Τώρα, παρακολουθώ να εξελίσσεται η εκστρατεία που κάνουν με τα βρόμικα κόλπα τους εναντίον μου» έγραψε ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, που έχει συμφωνήσει να εξαγοράσει την Twitter Inc.

Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος δήλωσε πρόσφατα ότι θα αντιστρέψει την απαγόρευση του Twitter κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, όταν θα ολοκληρώσει την εξαγορά της αναφερόμενης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το Twitter έχει επηρεαστεί από την άκρα αριστερά, καθώς η έδρα του βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μία πολιτεία των ΗΠΑ, η οποία είναι γνωστή για τις προοδευτικές πολιτικές της.

Ο Μασκ είναι ένας ενεργός επικριτής της κυβέρνησης Μπάιντεν και των Δημοκρατικών για τις προτάσεις τους να φορολογήσουν τους δισεκατομμυριούχους και να δώσουν περισσότερα φορολογικά κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων που κατασκευάζονται από εργάτες που είναι μέλη αμερικανικών εργασιακών σωματείων.

Την προηγούμενη χρονιά, η εταιρία που καταγράφει την Καλιφόρνια ως τη μεγαλύτερη αγορά της στις ΗΠΑ, μετακίνησε την έδρα της από την Καλιφόρνια στο Τέξας, το οποίο είναι πολιτικά πιο συντηρητικό. Ο Μασκ μετακίνησε την προσωπική κατοικία του από την Καλιφόρνια στο Τέξας, όπου δεν επιβάλλεται πολιτειακός φόρος εισοδήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ TWITTER ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ