Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας! Αυτή τη φορά, οι γείτονες αποφάσισαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους με μια... χυδαία ανάρτηση της εφημερίδας Fanatik και την ηλεκτρονική της έκδοση, όπου λίγο μετά τον ημιτελικό της Euroleague και τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού, οι Τούρκοι έφτασαν στο σημείο να συνδέσουν μια αθλητική επιτυχία με την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας Ποντίων!

Διαβάστε ακόμη: Euroleague: Ηττα στο... μηδέν για τον Ολυμπιακό με buzzer beater της Eφές

Συγκεκριμένα, η Fanatik, έκανε λόγο για «διπλό γλέντι για τους Τούρκους» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων! Με τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς σε νεκρό χρόνο, η Εφές απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Euroleague με τη Fanatik να πανηγυρίζει... μέχρι εκεί όλα καλά! Στη συνέχεια, όμως, έδωσε και πολιτική, αλλά και ιστορική χροιά στο δημοσίευμά της.

Οι γείτονες πανηγυρίζοντας για τη νίκη της ομάδας του Αταμάν ταυτόχρονα, αμφισβήτησαν ανοιχτά τη Γενοκτονία των Ποντίων ανήμερα της μαύρης επετείου. Το χυδαίο δημοσίευμα της Fanatik ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαΐου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού.

Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό διπλό γλέντι στις 19 Μάη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA