Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Έλον Μασκ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια αεροσυνοδό σε ένα από τα ιδιωτικά του αεροπλάνα το 2016 με την SpaceX να προσφέρει αργότερα στη γυναίκα 250.000 δολάρια για να την κάνει να σιωπήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αναγκάστηκε να τοποθετηθεί μέσω του Twitter, που προσπάθησε να αγοράσει πρόσφατα. 

Διαβάστε ακόμη: Ελον Μασκ για Βαγγέλη Παπαθανασίου: «Καληνύχτα, γλυκέ μου μαέστρο»

Το δημοσίευμα του «Business Insider» ισχυρίζεται ότι ο Ελον Μασκ πρότεινε στην αεροσυνοδό που δεν κατονομάζεται, να κάνουν σεξ, αφού πρώτα της αποκάλυψε τον... ανδρισμό του και εν συνέχεια προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα να του κάνει «ερωτικό μασάζ». Οι ισχυρισμοί αυτοί διατυπώνονται σε έγγραφα που υπογράφει υπό καθεστώς ανωνυμίας μία φίλη της αεροσυνοδού.

Ωστόσο, την Πέμπτη ο Ελον Μασκ πέρασε στην αντεπίθεση, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς αυτούς στο Twitter. Θεωρεί ότι το θέμα «είναι πολιτικά υποκινούμενο» και το χαρακτήρισε «ποταπό».  Πιστεύει ότι οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκαν από το Insider ήταν μία «απεχθής» επίθεση με πολιτικό κίνητρο εν μέσω της εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από πολιτική σκοπιά - και αυτό είναι "απεχθές" - αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα ευοίωνο μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου», γράφει στο Twitter και προσθέτει: «Και, για την ιστορία, αυτές οι άγριες κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αμφισβήτησε επίσης την αξιοπιστία της φίλης της αεροσυνοδού, γράφοντας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι «μία ακροαριστερή ακτιβίστρια-ηθοποιός στο Λος Άντζελες».  Η αεροσυνοδός, που έχει αδυναμία στην ιππασία, αρνήθηκε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά και συνέχισε το μασάζ. Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της SpaceX, Κρίστοφερ Καρντάσι, δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα, δηλώνοντας στο Business Insider: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω καμία συμφωνία διακανονισμού», τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA