Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο αεροδρόμιο της Γενεύης στην Ελβετία. Τα αίτια που προκάλεσαν την εκδήλωση της πυρκαγιάς είναι άγνωστα μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: «Αίματα, ακαθαρσίες και άνθρωποι σαν ζόμπι»: Περιγραφή Αμερικανού πεζοναύτη σε ψυχιατρείο στη Ρωσία

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται από ένα κτίριο να βγαίνουν πυκνοί μαύροι καπνοί, που έχουν εξαπλωθεί στην ευρύτερη περιοχή και ένα αεροσκάφος να περνά κυριολεκτικά μέσα από τους καπνούς για να προσγειωθεί.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα, όλες οι πτήσεις έχουν ανασταλεί ή εκτρέπονται σε άλλα αεροδρόμια. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι το κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες είναι έξω από τον περιμετρικό φράκτη. Σε νέα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται μια ισχυρή έκρηξη να σημειώνεται  αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA