ΔΙΕΘΝΗ
24/05/2022 03:32

Γερμανία: Βρήκε τη λύση για φθηνές μετακινήσεις – Εισιτήριο 9 ευρώ το μήνα για απεριόριστες μετακινήσεις με τρένα

Μια κίνηση... όλα τα λεφτά, έκανε η Γερμανία προκείμενου να δώσει στους πολίτες της μια καλή και αξιόπιστη λύση για φθηνές μετακινήσεις – Με ένα εισιτήριο που κοστίζει 9 ευρώ μπορούν να κάνουν απεριόριστες μετακινήσεις με τρένο στη διάρκεια του μήνα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γερμανία: Βρήκε τη λύση για φθηνές μετακινήσεις – Εισιτήριο 9 ευρώ το μήνα για απεριόριστες μετακινήσεις με τρένα
(Πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Μια λύση στη διαρκή αύξηση των τιμών των καυσίμων που αν λειτουργήσει μπορεί και να αποτελέσει οδηγό για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, βρήκε η Γερμανία. Μέχρι και το τέλος Αυγούστου οι Γερμανοί πολίτες και όσοι κινούνται στη χώρα με το σιδηρόδρομο θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήριο απεριόριστων μετακινήσεων μόλις με 9 ευρώ το μήνα! Από το εισιτήριο των 9 ευρώ εξαιρούνται τα high speed τρένα.

Η τιμή ισχύει τόσο για αστικές όσο και υπεραστικές μετακινήσεις κάτι που σημαίνει ότι ευνοεί και αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το τρένο για τις θερινές τους διακοπές.

Μόνο τις πρώτες ώρες της εφαρμογής του μέτρου πουλήθηκαν 50.000 εισιτήρια γεγονός που πιστοποιεί την αξία του μέτρου.

Στη Γερμανία, όπως και σ' όλη την Ευρώπη, η τιμή των καυσίμων είναι πολύ υψηλή (περίπου στα επίπεδα της Ελλάδας). Οι εναλλακτικές μορφές των μετακινήσεων αποτελούν πλέον μονόδρομο (και για οικολογικούς λόγους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΡΕΝΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ