Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα σε σχολείο στις ΗΠΑ σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη (24/5), με έναν ένοπλο να ανοίγει πυρ μέσα στο Robb Elementary School στο Τέξας. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους πολλά παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στο ABC News, ενώ το νοσοκομείο Uvalde Memorial επιβεβαίωσε ότι δύο παιδιά πέθαναν από τους πυροβολισμούς. Επιπλέον, 13 μαθητές νοσηλεύονται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μετά το περιστατικό, ανέφερε το νοσοκομείο. Δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Σαν Αντόνιο. Ένας 45χρονος επίσης νοσηλεύτηκε αφού δέχτηκε από σφαίρα, ανέφερε το νοσοκομείο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο δράστης «ταμπουρώθηκε» μέσα στο σχολείο και συνελήφθη έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Η περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία. Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει εάν από το συμβάν υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί. Πληροφορίες από το Uvalde Memorial Hospital αναφέρουν ότι πολλά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA