Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια, ο Σαλβαδόρ Ράμος, δράστης της πολύνεκρης δολοφονίας στο σχολείο του Τέξας, πήρε δώρο στον εαυτό του δύο τουφέκια εφόδου! Δεν έχει ταυτοποιηθεί αν τα δύο συγκεκριμένα όπλα τα χρησιμοποίησε στο μακελειό στο τοπικό σχολείο όπου σκότωσε 19 μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, ο ίδιος όμως είχε φροντίσει να δείξει μέσα από τα social media το οπλοστάσιό του.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Τέξας: Νεκρός και ο 18χρονος δράστης - Σκότωσε 19 παιδιά και 2 εκπαιδευτικούς

Ο λογαριασμός του στο instagram κατέβηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ωστόσο όσοι τον είχε επισκεφθεί είχαν προλάβει να δουν stories με τα όπλα που εικάζεται πως είχε μαζί του όταν έσπειρε τον θάνατο. Στη φωτογραφία φαίνονται δύο τουφέκια τύπου AR15 με τους συμμαθητές του Ράμος να επιβεβαιώνουν πως ο λογαριασμός άνηκε στον ίδιο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Λίγες ώρες, δε, πριν να ξεκινήσει την φονική επίθεσή του ο 18χρονος είχε στείλει μήνυμα «θα το κάνω» σε έναν άλλο χρήστη του Instagram (@epnupues) ο οποίος από την πλευρά του δηλώνει ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Ράμος. Η κάτοχος του λογαριασμού αυτού, σύμφωνα με την New York Post, είχε γίνει tag στις φωτογραφίες του Ράμος ο οποίος πριν από ημέρες τις είχε στείλει μηνύματα στα οποία έγραφε, μεταξύ άλλων, «έχω ένα μυστικό».

Η σελίδα TikTok του Ράμος έχει μόνο μία ανάρτηση – ένα κλιπ ενός παιχνιδιού για κινητά του Subway Surfers. Το βιογραφικό κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του γράφει: «Τα παιδιά να φοβούνται».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA