ΔΙΕΘΝΗ
26/05/2022 09:03

Τουρκία: O Ερντογάν απειλεί εργολάβο μπροστά στις κάμερες - «Θα δουλεύετε full time»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «επιτέθηκε» σε ζωντανή σύνδεση σε εργολάβο απαιτώντας να ολοκληρώσει έργο στο 1/3 του συμφωνημένου χρόνου και λέγοντας του να δουλεύουν μέρα - νύχτα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρκία: O Ερντογάν απειλεί εργολάβο μπροστά στις κάμερες - «Θα δουλεύετε full time»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Πηγή: Getty)
Ανάγνωση:

Με εργολάβο που έχει αναλάβει την ανέγερση ενός γηροκομείου τα... έβαλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα «ζωντανά» μπροστά στις κάμερες απειλώντας τον πως πρέπει να τελειώσει το έργο σε 12 μήνες και όχι σε τρία χρόνια όπως αναφέρει η σύμβαση. Μάλιστα του λέει πως αν χρειαστεί ας δουλεύουν όλο το 24ωρο και του εγγυάται ο ίδιος πως κανείς στην περιοχή δεν θα ενοχληθεί.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Οι όροι που θέτει ο Ερντογάν για την ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Στην εκδήλωση θεμελίωσης του συγκεκριμένου έργου, ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε στο βήμα τον εργολάβο και άρχισε το σόου. «Πότε θα ολοκληρώσεις το έργο» τον ρώτησε για να πάρει την απάντηση «σε 30 μήνες». Τότε ήρθε η πρώτη έντονη αντίδραση του Ερντογάν λέγοντάς προς το κοινό που τον επευφημούσε: «Μα τι λέει αυτό; Εσύ πώς είσαι απόγονος του Πορθητή; Μα τι κάνεις; Κύριε Χαμζά είχε πει 36 μήνες, τώρα λέει 30. Να αλλάξουμε εργολάβο. Δεν πάει έτσι».

Ο εργολάβος χαμογελούσε αμήχανα, αλλά στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» από τον Τούρκο πρόεδρο. «Αυτό το έργο οπωσδήποτε θα πρέπει να το ολοκληρώσετε του χρόνου τέτοια ημέρα. Αν χρειαστεί θα αλλάξετε τις βάρδιες, στην περιοχή δεν θα ενοχληθεί κανένας. θα δουλέψετε νυχθημερόν. Full time» είπε με τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ