Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ απάντησε εκ νέου στις φήμες ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι βαριά άρρωστος και αργά ή γρήγορα θα παραδώσει τη ρωσική προεδρία. Σε ερώτηση που του έγινε στη διάρκεια συνέντευξής του στο γαλλικό κανάλι TF1, ο Λαβρόφ απάντησε: «Δεν νομίζω ότι οι λογικοί άνθρωποι μπορούν να δουν σε αυτό το πρόσωπο κάποιο σημάδι ασθένειας».

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Πούλησαν το τρόπαιο οι Kalush Orchestra για να πάρει drones η Ουκρανία για τον πόλεμο

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σημείωσε επίσης ότι ο Πούτιν, ο οποίος θα γίνει 70 ετών τον Οκτώβριο, εμφανίζεται δημόσια «κάθε ημέρα». «Μπορείς να τον δεις σε οθόνες, να διαβάσεις και να ακούσεις τις ομιλίες του», είπε ο Λαβρόφ. «Το αφήνω στη συνείδηση εκείνων που διασπείρουν τέτοιες φήμες», συμπλήρωσε. Ο Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία για περισσότερες από δύο δεκαετίες, έδωσε την εντολή τα ρωσικά στρατεύματα να εισβάλουν στην Ουκρανία, σημαίνοντας συναγερμό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως υπενθύμισε η βρετανική εφημερίδα Mirror, την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι, και η κάμερα κατέγραψε να στρίβει περίεργα τα πόδια του κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν οι δύο άντρες. Επικριτές τονίζουν ότι η κίνηση του ποδιού του θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια κάλυψης των ακούσιων συσπάσεων που προκαλούνται από τη νόσο του Πάρκινσον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA