Μενού
  • Α-
  • Α+

O Έλον Μασκ φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το παρελθόν του και τους τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει επτά παιδιά και πλέον απολαμβάνει το νέο έρωτά της ζωής του με την 27χρονη Αυστραλή Νατάσα Μπάσετ, βρισκόμενοι στο Σεν Τροπέ. Ετσι, ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος δείχνει να έχει υποκύψει στη γοητεία της 27χρονης με τον φακό να τους απαθανατίζει χαμογελαστούς να τρώνε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Cheval Blanc» τηγανητές πατάτες και να πίνουν κρασί, όπως ανέφερε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Διαβάστε ακόμη: Νότια Αφρική: Αρνήθηκε να του δώσει λεφτά για κάνναβη, τη σκότωσε και της ήπιε το αίμα

Για την ακρίβεια, Μασκ και Μπάσετ κάθισαν σε ένα από τα τραπέζια δίπλα στην πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου η βραδιά κοστίζει πάνω από 1.300 δολάρια και μετά από πολύωρη συζήτηση, περπάτησαν στην παραλία απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η Μπάσετ ήταν ντυμένη με φόρεμα του οίκου Zadig and Voltaire, που κοστίζει 698 δολάρια, το οποίο συνδύασε με ασημένια σανδάλια και ασορτί τσάντα. Ο Mr Tesla, φορούσε ένα σκούρο γκρι μπλουζάκι, μαύρο τζιν και μαύρες δερμάτινες μπότες «Chelsea».

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη Αυστραλή ηθοποιός αποκάλυψε σε φίλους της ότι ερωτεύτηκε τo «μυαλό» του Μασκ και όχι τον τραπεζικό του λογαριασμό που ανέρχεται σε 233 δισεκατομμύρια δολάρια. Αρχικά, οι δύο τους ήταν φίλοι, και στη συνέχεια, σύμφωνα με πηγές του Χόλυγουντ, έγιναν εραστές. Η σχέση τους μετράει ήδη αρκετούς μήνες με το ζευγάρι να προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, οι paparazzi τους είχαν εντοπίσει πριν από ένα μήνα να κατεβαίνουν από το ιδιωτικό τζετ του Αμερικανού Μίδα, αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ετσι, μετά τον χωρισμό του με την 33χρονη γνωστή τραγουδίστρια «Grimes» από τον Καναδά, Κλερ Μπουσέ, ο Μασκ μοιάζει να είναι... ξετρελαμένος με την 27χρονη Αυστραλή Μπάσετ που κατάγεται από τη Νέα Νότια Ουαλία, μεγάλωσε στο Σίδνεϊ και το 2019 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γραφτεί σε δραματική σχολή. Εξάλλου, η κοκκινομάλλα ηθοποιός έγινε γνωστή στο ρόλο της «βασίλισσας» της ποπ, Μπρίτνει Σπίαρς, στη βιογραφική ταινία «Britney Ever After» ( Μπρίτνει για πάντα), που προβλήθηκε το 2017. Λατρεύει τη ζαχαροπλαστική και κυρίως της αρέσει να φτιάχνει μάφιν, όταν έχει χρόνο.

Η ίδια αυτές τις μέρες συμμετέχει στα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τον θρύλο του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ. Στην ταινία, η Μπάσετ υποδύεται την Ντίξι Λοκ, την πρώτη κοπέλα του Έλβις. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς ενσαρκώνει το ρόλο του μάνατζερ του Έλβις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA