Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν καλά - καλά στεγνώσουν τα δάκρυα για τον χαμό 19 μαθητών και δύο δασκάλων στο Τέξας και μόλις πέντε ημέρες μετά την αιματηρή επίθεση στο δημοτικό σχολείο, σημειώθηκαν νέοι πυροβολισμοί σε τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Xavier, στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Ζευγάρι αναγκάστηκε να βάλει νεκρό έμβρυο σε τάπερ στο ψυγείο γιατί δεν το κρατούσε το νοσοκομείο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τα πυρά έχασε τη ζωή της μία ηλικιωμένη, ενώ δύο άνδρες τραυματίστηκαν, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Εχει συλληφθεί ο ύποπτος της επίθεσης που άνοιξε πυρ στο πάρκινγκ του σχολείου και μόλις είχε ολοκληρωθεί η τελετή με τους μαθητές να είναι ακόμη στις σχολικές εγκαταστάσεις. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ένας νεκρός και 2 τραυματίες

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ύποπτο που φέρεται να άνοιξε αυτός που ξεκίνησε τους πυροβολισμούς έξω από τον χώρο, μόλις τελείωσε η τελετή αποφοίτησης των τελειόφοιτων του Morris Jeff High School.

Ο ύποπτος και τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, με τις υπηρεσίες διάσωσης της Νέας Ορλεάνης να έχουν μεταφέρει άμεσα τους τραυματίες σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένας άνθρωπος (μία ηλικιωμένη) σκοτώθηκε και 2 ακόμη τραυματίστηκαν από τα πυρά. Δεν κινδυνεύει η ζωή των τραυματιών.

Μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 8 ότι, μετά την τελετή αποφοίτησης, πρέπει να ξέσπασε καυγάς μεταξύ κάποιων εκ των παρευρισκόμενων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν περίπου 5 έως 12 πυροβολισμοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA