Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τετραήμεροι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησαν με το Trooping The Colour και την παράσταση να κλέβει το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς έβαλε φρένο στον ενθουσιασμό του... Βενιαμίν της οικογένειας, Λιούις

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Απειλές για τη ζωή του δέχεται μοντέλο που πόζαρε μπροστά από διαλυμένα τανκς του Πούτιν

Ο Λιούις χαιρετούσε το πλήθος κατά τη διάρκεια της αμαξάδας, ο πρίγκιπας Τζορτζ καθόταν ψύχραιμος, ενώ η πριγκίπισσα Σαρλότ, προσπάθησε να... συγκρατήσει τον μικρό της αδερφό. Την ώρα που σήκωνε το χέρι του για να χαιρετήσει για ακόμα μια φορά, η Σαρλότ του κατέβασε το χέρι, προειδοποιώντας τον να σταματήσει να χαιρετά. Εκείνος την αγνόησε και μερικά δευτερόλεπτα μετά, χαιρετούσε ξανά αμέριμνος το πλήθος που ζητωκραύγαζε, προσφέροντας μια τρυφερά εικόνα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όσο για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ θα βρίσκονται μόλις 45 μέτρα μακριά, για να παρακολουθήσουν το θεαματικό στρατιωτικό γεγονός από το γραφείο του Ταγματάρχη με θέα τον χώρο της παρέλασης. Η αίθουσα - που κάποτε χρησιμοποιούσε ο Δούκας του Ουέλινγκτον – βρίσκεται πάνω από την είσοδο του House Guards. Από εκεί παρακολουθούν παραδοσιακά οι αξιωματούχοι αν δεν συμμετέχουν στις διαδικασίες της παρέλασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA