Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία γκάφα ολκής υπέπεσε μία γυναίκα από την Βρετανία όταν επιχείρησε να πουλήσει φριτέζα αέρος από το eBay. Η ίδια δημοσίευσε καταλάθος μία γυμνή selfie στην αγγελία και το κατάλαβε μετά από «βροχή» μηνυμάτων που δέχτηκε στα social media. Η 26χρονη Emma Jones, παραξενεύτηκε όταν άρχισε να λαμβάνει εκατοντάδες νέους ακολούθους και αιτήματα φιλίας στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο τέλος του προηγούμενου μήνα αφότου είχε ανεβάσει αγγελία για μια συσκευή της. Σύντομα, όμως, το αίσθημα που είχε, μετατράπηκε σε τρόμο, όταν συνειδητοποίησε πως η πέμπτη φωτογραφία της αγγελίας της ήταν μια γυμνόστηθη φωτογραφία της μπροστά από έναν καθρέπτη. 

Διαβάστε ακόμη: Ελον Μάσκ: Απειλεί ξανά να αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter, αλλά μένει... προσηλωμένος

«Ήταν μια φωτογραφία για μια δίαιτα που είχα ξεκινήσει», είπε η Jones. «Την τράβηξα εκείνη τη μέρα, πριν τις φωτογραφίες για την αγγελία. Χρησιμοποίησα το τηλέφωνό μου για να ανεβάσω την αγγελία, οπότε μάλλον την επέλεξα καταλάθος καθώς επέλεγα τις φωτογραφίες», είπε στη New York Post.  Η αγγελία που έγινε viral, περιέγραφε τη συσκευή σαν «μεταχειρισμένη» και με «σημάδια κόπωσης». «Έλεγξα την αγγελία μετά από περίπου ένα 24ωρο και είδα πως είχε πέντε προβολές και κανένα ενδιαφέρον», συνέχισε η Jones. 

«Την επόμενη μέρα στο διάλειμμα μου στη δουλειά συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν άνοιξα το Facebook και είδα ότι είχα περίπου 50 αιτήματα φιλίας και 100 μηνύματα», σημείωσε. Η Jones τότε έλεγξε και το προφίλ της στο Instagram όπου είχε περισσότερους από 150 νέους ακολούθους και ένα φάκελο αιτημάτων μηνυμάτων με 100 μηνύματα. Η νεαρή γυναίκα τότε συνειδητοποίησε πως μια γυμνή φωτογραφία της είχε συμπεριληφθεί στην αγγελία της, που είχε 117.000 προβολές και ανώτατη τιμή προσφοράς πάνω από 1.250 δολάρια! 

«Όταν είδα ότι οι προσφορές ήταν πάνω από 1.250 δολάρια, δε χάρηκα, ούτε και σκέφτηκα τα λεφτά, απλώς πανικοβλήθηκα», παραδέχτηκε η Jones. Δεκάδες από τα μηνύματα που έλαβε ήταν περιπαικτικά και χλευαστικά. Κάποιος, μάλιστα, ρωτούσε αν η συσκευή έχει «και τα πεπόνια μαζί». Παρ’ όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να βρουν τη Jones στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να την ενημερώσουν για αυτό το στραβοπάτημα. Η Jones έσβησε τη γυμνή φωτογραφία άμεσα, και μετά και την αγγελία συνολικά όταν συνέχισε να δέχεται χιλιάδες προβολές. 

Η Jones προσπάθησε να δει την αστεία πλευρά της κατάστασης, αλλά έχει ξεμείνει με μια ανεπιθύμητη ηλεκτρική συσκευή. «Τώρα είμαι αναστατωμένη επειδή θα μπορούσα να πάρω τα λεφτά και δεν έχω μπορέσει ακόμα να ξεφορτωθώ το φουρνάκι, φοβάμαι πολύ να το ξαναανεβάσω σε αγγελία. Θα προσπαθήσω να το δώσω σε κάποιο φίλο», παραδέχτηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA