Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάθιου Μακόναχι επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο, ώστε να μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σχετικά με το θέμα της οπλοκατοχής που απασχολεί έντονα την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μάλιστα, αφορμή για την επίσκεψη του γνωστού ηθοποιού, ήταν το πρόσφατο μακελειό σε σχολείο του Τέξας.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Παρίστανε πράκτορα του FBI για να γοητεύσει τη σύντροφό του, τον ανακάλυψε μέσω TikTok και μπήκε φυλακή

«Βρίσκεται σήμερα εδώ για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του και να καλέσει τα ηγετικά στελέχη (του Κογκρέσου) να αναλάβουν δικομματική δράση ώστε να σταματήσουν οι παράλογες δολοφονίες και να περάσουν μέτρα ευθύνης για τα όπλα που όπως γνωρίζουμε σώζουν ζωές», είπε η Ζαν-Πιερ αναφερόμενη στην επίσκεψη του Μακόναχι, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters

Ο 52χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, κρατώντας φωτογραφίες ορισμένων από τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Ουβάλντε. Μίλησε για τις οικογένειές τους, τι φορούσαν την ημέρα που δολοφονήθηκαν και τι ήθελαν να γίνουν όταν θα μεγάλωναν. Αρκετές φορές έμοιαζε σαν να έχει έναν κόμπο στον λαιμό ενώ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι τη στιγμή που διάβαζε τα βιογραφικά στοιχεία των θυμάτων.

«Ενώ τιμούμε τα θύματα, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει. Υπάρχει η αίσθηση ότι ίσως να υπάρχει κάποιο εφικτό μονοπάτι μπροστά μας», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA