Μενού
  • Α-
  • Α+

Γαμπρός για πρώτη φορά στα 67 του ντύθηκε ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, Ζιλί Γκαγιέ. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η ηθοποιός παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο το Σάββατο 4 Ιουνίου, στην περιοχή Κορέζ, στο δημαρχείο της πόλης Τουλ. Είχαν κρατήσει μυστικό τον γάμο ως την τελευταία στιγμή, αποκάλυψε το τοπικό σάιτ la montagne. Ο δήμαρχος της πόλης, Μπερνάρ Κομπ, πάντρεψε τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας με την ηθοποιό. Η Γκαγιέ φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα- σαν νυφικό- και κρατούσε μία ανθοδέσμη ενώ ο Ολάντ φορούσε κοστούμι και ήταν χαμογελαστός.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ίδιο γαλλικό σάιτ έχει αγοράσει ένα σπίτι στους λόφους της πόλης Τουλ, από το 2018. Υπενθυμίζεται ότι το 2017 το περιοδικό Closer είχε αποκαλύψει τη μυστική σχέση του ζευγαριού, με τον Φρανσουά Ολάντ να γίνει πρωταγωνιστής του σκανδάλου στο Ελιζέ. Τότε έγινε γνωστό ότι απατούσε την ανεπίσημη (σ.σ. δεν είχαν παντρευτεί) «Πρώτη Κυρία», Βαλερί Τριερβελέρ και μέσα στη νύχτα, πήγαινε με ένα σκούτερ για να την συναντήσει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της περιοχής Κορέζ και περιφερειάρχης, πριν γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν είχε παντρευτεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αλλά ζούσαν ως σύντροφοι κάτω από την ίδια στέγη. Στη συνέχεια έκανε σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων χωρίς όμως να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Στις 3 Ιουνίου του 2022, η Γκαγιέ γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια και μία ημέρα αργότερα παντρεύτηκε. Στο πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο.

Ποια είναι η Ζιλί Γκαγιέ

Η Ζιλί Γκαγιέ είναι μια αρκετά γνωστή ηθοποιός στη Γαλλία, αν όχι διεθνώς, και έχει εμφανιστεί μάλιστα σε ένα από τα διαφημιστικά σποτ της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ. Σε εκείνο το βίντεο, τον περιέγραψε ως «έναν ταπεινό άνδρα» ο οποίος «ακούει πραγματικά». Είναι κόρη πλούσιου χειρουργού και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, τον γεννημένο στην Αργεντινή σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγο Αμιγκορένα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA