Μενού
  • Α-
  • Α+

Σώα και αβλαβής βρέθηκε μία γυναίκα που εξαφανίστηκε το 1980, όταν ήταν βρέφος. Η Holly Marie εξαφανίστηκε μαζί με τους γονείς της Harold Dean Clouse και Tina Clouse λίγο μετά τη μετακόμισή τους από τη Φλόριντα στο Τέξας. Οι σοροί των γονιών της Holly Marie ταυτοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2021, αφού είχαν βρεθεί στο Τέξας το 1981.

Διαβάστε ακόμη: Βλαντίμιρ Πούτιν: Σε μια κρίση μεγαλοϊδεατισμού συνέκρινε την πολιτική του με αυτή του Μεγάλου Πέτρου της Ρωσίας

Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένα ίχνος της μικρής Holly, μέχρι που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε στην Οκλαχόμα όπου ζούσε. Η οικογένεια που τη μεγάλωσε δεν θεωρείται ύποπτη. Η μητέρα του Harold Dean, Donna Casasanta, πέρασε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες ζητώντας απαντήσεις και ήταν πολύ χαρούμενη όταν έμαθε ότι η Holly βρέθηκε. «Το ότι βρέθηκε η Holly είναι ένα δώρο γενεθλίων εξ' ουρανου, αφού βρέθηκε τη μέρα των γενεθλίων του πατέρα της. Προσευχόμουν για 40 χρόνια να βρω απαντήσεις και ο Κύριος μου έδωσε κάποιες από αυτές», είπε η Casasanta σε δελτίο Τύπου σύμφωνα με την Mirror.

Η Casasanta λάμβανε τακτικά γράμματα από τον γιο της όταν μετακόμισε στο Τέξας, πριν σταματήσουν απότομα τον Οκτώβρη του 1980. Μερικούς μήνες μετά έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από κάποιον που είπε πως είδε το αμάξι της οικογένειας με τρεις γυναίκες με άσπρες ρόμπες, που το πήγαιναν πίσω στη Φλόριντα, στη Donna. Μια από αυτές τις γυναίκες, που αναφερόταν στον εαυτό της σαν «αδελφή Σούζαν», είπε στη Donna πως ο γιος της είχε γίνει μέλος μιας αίρεσης, χαρίζοντας όλα του τα υπάρχοντα και διακόπτοντας κάθε δεσμό με το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του. «Αυτό ήταν περίεργο. Φοβηθήκαμε στα αλήθεια και ξεκινήσαμε εκτενείς έρευνες» είπε η Donna στη Houston Chronicle. 

Πώς βρέθηκαν νεκροί οι γονείς 

Τον Ιανουάριο του 1981, ένα λυκόσκυλο βρήκε ένα ανθρώπινο χέρι, κάτι που προέτρεψε τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνες σε μια περιοχή στην κομητεια Harris του Τέξας. Την επόμενη εβδομάδα, δυο σοροί βρέθηκαν, αλλά μόνο μετά από 40 χρόνια και τη βοήθεια της τεχνολογίας, μέσω της ταυτοποίησης μέσω DNA και των ανάλογων βάσεων δεδομένων, έγινε εφικτή η ταυτοποίηση. Ο Dean Harold είχε δαρθεί μέχρι θανάτου και η Tina είχε στραγγαλιστεί, ενώ και οι δύο ήταν νεκροί για κάποιο διάστημα πριν την ανακάλυψη των σορών τους.

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Τέξας ανέλαβε την υπόθεση όταν ταυτοποιήθηκαν οι δύο σοροί και σε μια συνέντευξη τύπου δήλωσε πως η Holly είχε εγκαταλειφθεί σε μια εκκλησία στην Αριζόνα από δύο γυναίκες σε άσπρες ρόμπες, που είπαν πως ανήκουν σε μια νομαδική θρησκευτική ομάδα. «Οι οικογένειες Linn και Clouse έψαχναν για απαντήσεις σχετικά με την τύχη του ζεύγους και της κόρης τους Holly, ύστερα από την εξαφάνισή τους το 1980», είπε σε δήλωσή του το Γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Τέξας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA