Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκροί είναι και οι επτά επιβαίνοντες, ο πιλότος και έξι επιβάτες, του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη το Σάββατο στην Ιταλία σε ορεινή περιοχή των Απενίνων, η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιφερειών της Τοσκάνης και της Εμίλια Ρομάνια. Οπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Ιταλός πιλότος, οι τέσσερις Τούρκοι και οι δύο Λιβανέζοι που βρίσκονταν σε επαγγελματικό ταξίδι, εντοπίστηκαν από τις Αρχές νεκροί.

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Πτώση ελικοπτέρου με πέντε νεκρούς και δύο αγνοούμενους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ιταλός πιλότος φέρεται να προσέκρουσε σε πλαγιά κοντά στον χείμαρρο Λάμα, σε υψόμετρο 1.922 μέτρων. Το ελικόπτερο  είχε νοικιαστεί από μια εταιρεία για να μεταφέρει ξένους μάνατζερ, τέσσερις Τούρκους και δύο Λιβανέζους επιχειρηματίες, που επισκέπτονταν εταιρείες, σε συνδυασμό με μια σημαντική έκθεση χαρτιού στη Λούκα. Ο πιλότος είναι βενετσιάνικης καταγωγής.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οπως σημειώνει το ANSA οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο ήταν οι Corrado Levorin (ο Ιταλός πιλότος), Kenar Serhat, Cez Arif, Ilker Ucak, Erbilaltug Bulent, Chadi Kreidy και Tarek El Tayak.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA