Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τιμές στα σουβλάκια στην Ελλάδα βρίσκονται σε διαρκή άνοδο καθώς πλέον ένα τυλιχτό πωλείται πάνω από τα 3 ευρώ, ωστόσο το πιο ακριβό «πιτόγυρο» δεν θα το βρούμε στη χώρα μας αλλά στην Αγγλία και για να το βάλει κάποιος στο τραπέζι του θα πρέπει να πληρώσει περίπου 17 ευρώ! Δύο Ελληνες εστιάτορες στο Τσερτς Στρέτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να εντάξουν στο μενού τους το πιο κλασικό ελληνικό «γρήγορο φαγητό» και παρά την τιμή του βλέπουν τους πελάτες να το προτιμούν.

Διαβάστε ακόμη: Τα McDonald's «επέστρεψαν» στη Ρωσία με νέο όνομα το Vkusno i tochka

Οπως ανάφεραν μιλώντας στον Alpha στην παμπ-ρέστοραν που διατηρούν στο συγκεκριμένο τουριστικό θέρετρο αποφάσισαν να εντάξουν στο αγγλικό μενού του μαγαζιού και το ελληνικό σουβλάκι. Η τιμή του σε αναλογία είναι περίπου 17 ευρώ με πολλούς να είναι αυτούς που θέλουν να το γευτούν. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι δεν είναι το βασικό φαγητό του καταστήματος υπάρχουν ημέρες που θα πουλήσουν 150 με 200 πίτες, φτιαγμένες όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA