ΔΙΕΘΝΗ
26/06/2022 19:46

Κάρολος: Διαψεύδει ότι έλαβε 3 εκατ. ευρώ σε σακούλες από πολιτικό του Κατάρ

Σάλος δημιουργήθηκε στη Βρετανία από δημοσίευμα της Sunday Times που ανέφερε πως ο πρίγκιπας Κάρολος έλαβε τρία εκατ. ευρώ σε μετρητά από έναν πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ σε βαλίτσες και σακούλες - Διαψεύδει το γραφείο του Βρετανού μονάρχη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κάρολος: Διαψεύδει ότι έλαβε 3 εκατ. ευρώ σε σακούλες από πολιτικό του Κατάρ
Πηγή: Associated Press
Ανάγνωση:

Οι φιλανθρωπικές δωρεές που δέχτηκε ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας καταβλήθηκαν με σωστό τρόπο, ανακοίνωσε το γραφείο του μετά το δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Κάρολος έλαβε τρία εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά από έναν πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, μέρος των οποίων ήταν τοποθετημένα σε σακούλες και βαλίτσες. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times ανέφερε ότι ο Κάρολος έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά σε μετρητά από τον ίδιο τον Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ-Θάνι κατά το διάστημα 2011 και 2015.

«Οι φιλανθρωπικές δωρεές που δέχτηκε από τον Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ διοχετεύθηκαν άμεσα σε μια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του πρίγκιπα, η οποία πραγματοποίησε τη δέουσα διαχείριση και μας διαβεβαίωσε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο του Καρόλου. Η Sunday Times από την πλευρά της ανέφερε ότι δεν υπήρξε υπαινιγμός πως οι δωρεές ήταν παράνομες. Η αστυνομία και η βρετανική Επιτροπή Φιλανθρωπίας ερευνούν τους ισχυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΡΟΛΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡ ΔΩΡΕΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ