Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αμερικανικές αρχές εκφράζουν φόβους για πολλούς νεκρούς από εκτροχιασμό τρένου της εταιρείας Amtrak κοντά στο Κάνσας Σίτι στην πολιτεία του Μιζούρι. Το τρένο, που ταξίδευε από το Σικάγο στο Λος Άντζελες, εκτροχιάστηκε κοντά στο Σάλσμπερι το απόγευμα της Δευτέρας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με την εταιρεία του τρένου, επέβαιναν σε αυτό 243 επιβάτες.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε όταν το τρένο χτύπησε ένα φορτηγό και στη συνέχεια εκτροχιάστηκε.

Οι αρχές δεν έχουν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τυχόν απώλειες από τον εκτροχιασμό του τρένου, όμως δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην περιοχή και μίλησαν με τον κόσμο, αναφέρουν ότι ενδεχομένως υπάρχουν θύματα.

Η δημοσιογράφος Νάιλα Μπάρτον, η οποία βρισκόταν σε ξεχωριστή αμαξοστοιχία της Amtrak που αναχωρούσε από το Αλμπουκέρκ, λέει ότι ενημερώθηκε για τους πιθανούς θανάτους και τραυματισμούς από μέλος του προσωπικού που μπήκε στο βαγόνι της για να ανακοινώσει την καθυστέρηση που προκλήθηκε από το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA