ΔΙΕΘΝΗ
29/06/2022 22:03

Βιετνάμ: Η συγκινητική προσπάθεια φροντιστή να σώσει ουρακοτάγκο με ΚΑΡ.Π.Α

Σε βίντεο φαίνεται το ζώο να πέφτει στο νερό γύρω από το κλουβί του, στην προσπάθειά του να φτάσει φαγητό που είχε ρίξει επισκέπτης στην τάφρο - Από την άλλη όχθη, φαίνεται ο φροντιστής που ρίχνει ένα σωσίβιο και βουτά με τα ρούχα στο νερό, καθώς το ζώο δυσκολεύεται να βγει στην επιφάνεια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βιετνάμ: Η συγκινητική προσπάθεια φροντιστή να σώσει ουρακοτάγκο με ΚΑΡ.Π.Α
Πηγή: Youtube
Ανάγνωση:

Ένας φροντιστής ζωολογικού κήπου στο Βιετνάμ είναι ο τοπικός ήρωας των ημερών, αφού πήδηξε σε μια τάφρο γεμάτη νερό για να σώσει έναν ουρακοτάγκο που πνιγόταν. Τον έβγαλε από το νερό και τους έκανε ΚΑΡ.Π.Α για να του επαναφέρει τις αισθήσεις.

Σε βίντεο φαίνεται το ζώο να πέφτει στο νερό γύρω από το κλουβί του, στην προσπάθειά του να φτάσει φαγητό που είχε ρίξει επισκέπτης στην τάφρο, στο ζωολογικό πάρκο Vinpearl Safari Park στο νησί Phu Quoc του Βιετνάμ. Το ζώο φαίνεται να πασχίζει να κρατηθεί στην επιφάνεια, ενώ στην όχθη της τάφρου ένας άλλος ουρακοτάγκος μοιάζει να τρέχει για βοήθεια. Από την άλλη όχθη, φαίνεται ο φροντιστής που ρίχνει ένα σωσίβιο και βουτά με τα ρούχα στο νερό.

Ο άνδρας εμφανίζεται να βουτά πολλές φορές μέσα στο νερό, αναζητώντας το άτυχο ζώο. Τελικά τον εντοπίζει, τον πλησιάσει, τον βγάζει με δυσκολία έξω καθώς είναι αναίσθητος, βρίσκει ένα σταθερό σημείο κι αρχίζει να του κάνει ΚΑΡ.Π.Α. για να τον επαναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΙΕΤΝΑΜ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΒΙΝΤΕΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ