Μενού
  • Α-
  • Α+

Την περίπτωση του Moskva θυμίζει το νέο περιστατικό με ρωσικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα. Μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται ότι αιτία της καταστροφής ήταν μία ρωσική νάρκη, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές σε κανάλια που καλύπτουν τον πόλεμο στην Ουκρανία στο Telegram, το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας φαίνεται πως υπέστη σοβαρό πλήγμα καθώς πλοίο ανατινάχτηκε από ρωσική νάρκη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το yahoo.com, το πλοίο του στόλου D-106 χτυπήθηκε από νάρκη κοντά στη Μαριούπολη, σύμφωνα με τις αρχές της Οδησσού. Όπως είναι λογικό, αυτή η είδηση «ξύπνησε» τις αναμνήσεις από το ναυάγιο του περίφημου καταδρομικού Moskva που είχε χτυπηθεί από ουκρανικούς πυραύλους χάρη στις πληροφορίες που είχαν δώσει οι υπηρεσίες των ΗΠΑ. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, δεν υπάρχουν θύματα μετά την έκρηξη στο πολεμικό πλοίο με όλα τα μέλη του πληρώματος να είναι καλά στην υγεία τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA