Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στην Κοπεγχάγη καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Δανίας. Οπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι «πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυρά» σε ένα εμπορικό κέντρο, χωρίς να διευκρινίζει αν είναι νεκροί οι τραυματίες. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και απέκλεισαν την περιοχή. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter γράφει ότι αστυνομικοί στάλθηκαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Οι Αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας. Το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Αμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, περίπου 100 άνθρωποι έτρεξαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA