Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την κυκλοφορία της είδησης πως απέκτησε σχεδόν ταυτόχρονα τρία παιδιά από δύο διαφορετικές γυναίκες ο Ελον Μασκ παραδέχτηκε... πλαγίως πως είναι αλήθεια γράφοντας στο Twitter ότι «κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αντιμετωπίσει την κρίση της υπογεννητικότητας». Ο ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας, που είναι ήδη πατέρας επτά παιδιών από δύο άλλες μητέρες, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες. Ανάρτησε όμως πολλά μηνύματα γενικά για την οικογένεια και τη γεννητικότητα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Η κατάρρευση των ποσοστών γεννητικότητας είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός», έγραψε μεταξύ άλλων. Και πρόσθεσε: «Σας εύχομαι να αποκτήσετε μεγάλες οικογένειες και συγχαρητήρια σε όσους τις έχουν ήδη».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Μασκ ενώ περίμενε δεύτερο παιδί του με την τραγουδίστρια Grimes μέσω παρένθετης μητέρας, έγινε ταυτόχρονα πατέρας με δίδυμα που γέννησε η διευθύντρια της εταιρείας του νευρικών εμφυτευμάτων Neuralink, Σιβόν Ζίλις! Ο 51χρονος μεγιστάνας έχει 9 και όχι 7 παιδιά. Σύμφωνα με το Business Insider, ο CEO της Tesla και της SpaceX υπέβαλλε μαζί με την 36χρονη αίτηση τον περασμένο Απρίλη ώστε τα δίδυμα να πάρουν το επώνυμο του πατέρα τους και το επώνυμο της μητέρας τους, να αποτελέσει το μεσαίο τους όνομα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του Μασκ με την Grimes, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ποια είναι η Σίβον Ζίλις 

Η μητέρα των διδύμων παιδιών του Ελον Μασκ, η Σιβόν Ζίλις έχει γεννηθεί στο Οντάριο του Καναδά και έχει πτυχίο Οικονομικών και Φιλοσοφίας από το πανεπιστήμιο Γέιλ. Αυτή την περίοδο είναι επιχειρησιακή διευθύντρια της εταιρείας συμφερόντων του Έλον Μασκ, Neuralink, με αρκετά δημοσιεύματα να την παρουσιάζουν μεταξύ των στελεχών που πρόκειται να αναλάβουν θέσεις κλειδιά στο Twitter. 

Η Σιβόν Ζίλις είχε απασχολήσει πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας πίσω στα 2020 όταν είχε ποστάρει ένα tweet όπου αποθέωνε τον Έλον Μασκ και την απόφασή του να μεταφέρει την έδρα της Tesla από την Καλιφόρνια, λόγω των περιορισμών για την πανδημία κορονοϊού.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA