Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας μικρός χαμός προκλήθηκε στην Αυστρία, μετά τις τις δηλώσεις του καγκελάριου, Καρλ Νεχάμερ, προειδοποιώντας για τις συνέπειες του πληθωρισμού. Μιλώντας σε μια κομματική διάσκεψη, ο καγκελάριος μίλησε για το παράλογα υψηλό κόστος της ενέργειας, αλλά και το που θα... οδηγήσει τους πολίτες αν δεν ληφθούν μέτρα.

Διαβάστε ακόμη: Ελον Μασκ: Τον μήνυσε το Twitter για να ολοκληρώσει τη συμφωνία εξαγοράς

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στην προσπάθειά του όμως να... αστειευτεί και να αντιμετωπίσει με χιούμορ τη δυσκολία της κατάστασης, ξεστόμισε το ανείπωτο, ότι, εάν δεν ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού, οι επιλογές θα είναι δύο: «Αλκοόλ ή ψυχοφάρμακα».

«Αν συνεχίσουμε έτσι, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές μετά: αλκοόλ ή ψυχοφάρμακα. Και λέω ότι το αλκοόλ είναι οκ βασικά» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «όταν κάνεις πρόποση νιώθεις καλά».

Ωστόσο, η συγκεκριμένη δήλωση, αν και χιουμοριστική, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της αντιπολίτευσης και σίγουρα προβλημάτισε αρκετούς πολίτες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA