Μενού
  • Α-
  • Α+

«Να σαλπάρει στο ηλιοβασίλεμα» προέτρεψε τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο «Μr Tesla», Ελον Μασκ, αντί να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές. Με ανάρτησή του στο twitter υποστήριξε πως είναι πολύ... γέρος για να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

Διαβάστε ακόμη: Ελον Μασκ: Τον μήνυσε το Twitter για να ολοκληρώσει τη συμφωνία εξαγοράς

O Μασκ προέβη στο σχόλιο αυτό, μία εβδομάδα αφότου ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος τον αποκάλεσε «παλιάτσο», ενώ βρισκόταν στην Αλάσκα, μετά την αποτυχία της εξαγοράς του Twitter. O Νοτιοααφρικανός επιχειρηματίας τόνισε ότι ο Τραμπ, που είναι ήδη 76 ετών, θα έφθανε στην ηλικία των 82, εάν ολοκλήρωνε μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Αυτό σημαίνει πως είναι «πολύ μεγάλος για να είναι διευθύνων σύμβουλος σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», έγραψε ο CEO της Tesla στο Twitter.

Ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ντε Σάντις, υπογραμμίζοντας ότι θα «κερδίσει εύκολα» τον Δημοκρατικό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν: «Στο παρελθόν ψήφιζα τους Δημοκρατικούς καθώς ήταν το πιο ευγενές πολιτικό κόμμα. Ωστόσο, έγινε το πολιτικό κόμμα της διαίρεσης και του μίσους. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να τους υποστηρίζω και θα ψηφίσω τους Ρεπουμπλικάνους», ανέφερε ο Μασκ σε άλλη ανάρτησή του στο Twitter.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA