Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αστυνομία Λάρνακας συνέλαβε άνδρα ο οποίος φαίνεται να καταγράφεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αποτροπιασμό. Ο 43χρονος Ελληνοκύπριος σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καταγράφεται στο βίντεο να κλωτσά μια γυναίκα, που στην αγκαλιά της είχε ένα βρέφος και εν συνεχεία να κινείται επιθετικά και προς άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Κοριτσάκι 10 ετών, που κυοφορούσε έπειτα από βιασμό, χρειάστηκε να ταξιδέψει σε άλλη πολιτεία για να γίνει άμβλωση

Ο ύποπτος αναμένεται να περάσει από ανάκριση και εν συνεχεία θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης. Η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί στην Αστυνομία ώστε να δώσει κατάθεση για το περιστατικό αναφέρει το cyprustimes.gr. Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή πλησίον του λιμανιού της Λάρνακας. Για το εξοργιστικό βίντεο ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA