Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις... ακούσει όλα για τον Ελον Μασκ, όλο και κάτι καινούργιο έρχεται να καταρρίψει την προηγούμενη σοκαριστική είδηση γύρω από τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του. Ο Ερολ Μασκ πατέρας του δισεκατομμυριούχου Ελον, αποφάσισε να αποκαλύψει μετά από αρκετό καιρό, πως απέκτησε και δεύτερο παιδί και μάλιστα με την 35χρονη θετή του κόρη, την Τζάνα Μπεζίντενχαουτ.

Διαβάστε ακόμη: James Webb: Ο Ελον Μασκ... τρολάρει τη NASA για τις φωτογραφίες

Ο Μασκ και η 35χρονη Τζάνα, απέκτησαν την κόρη τους το 2019, όμως δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι και πριν από μερικά 24ωρα, όταν και επιβεβαίωσαν την είδηση στην «Sun». «Ο μόνος λόγος που υπάρχουμε στη Γη είναι για να αναπαραχθούμε», τόνισε ο 76χρονος. Οι δυο τους έχουν ήδη έναν γιο, 5 ετών, τον Ελιον Ρας γεννημένο το 2017.

Πατέρας και γιος μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις αναφορικά με το ζήτημα της αναπαραγωγής, καθώς η είδηση για την κόρη του Ερολ, έρχεται μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του Ελον πως το 2021, λίγο πριν η τότε σύζυγός του, Γκριμς, φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, μια συνάδελφός του επρόκειτο επίσης να γεννήσει τα δίδυμα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Ελον Μασκ, παραδέχτηκε πως η εγκυμοσύνη της συντρόφου του δεν ήταν «προγραμματισμένη», ενώ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως πλέον δεν μένουν μαζί, σημειώνοντας πως ρόλο έπαιξαν και τα 41 χρόνια που τους χωρίζουν. Με την οικογένεια Μασκ, όμως, ποιος ξέρει; Ισως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα σχέση και μια ακόμη πατρότητα για τον 76χρονο Ερολ... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA