Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών άφησε η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη. Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά της με δήλωση που μοίρασε στα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η μητέρα μας ήταν μία εκπληκτική γυναίκα, μία δύναμη στις επιχειρήσεις, μία παγκόσμιας κλάσης αθλήτρια και στοργική μητέρα και φίλη», ανέφερε στη δήλωση η οικογένειά της.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ντνίπρο

Ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ κρίθηκε ως ατύχημα καθώς επήλθε από τραύματα που υπέστη μετά από πτώση, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Η Ιβάνα Τραμπ υπέστη τραύμα στον κορμό της, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατρικού Εξεταστή της Νέας Υόρκης (OCME), συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ατύχημα. «Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από τραύμα πρόσκρουσης στον κορμό της. Έχοντας δημοσιοποιήσει αυτήν την απόφαση, η OCME δεν θα σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα», ανέφερε η OCME.

Ποια ήταν η Ιβάνα Τραμπ

Η Ιβάνα Μαρί Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949. Ήταν Τσεχοαμερικανίδα επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας και πρώην μοντέλο.  Ζούσε στον Καναδά κατά την δεκαετία του 1970 και έπειτα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Η Ιβάνα ήταν η μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του πρώην προέδρου. Κρατούσε βασικές διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Τραμπ ως αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδιασμού, ως διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του καζίνο Trump's Castle και ως διαχειρίστρια του Plaza Hotel.

Το διαζύγιο της Ιβάνα από τον Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1992, ήταν αντικείμενο ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην δεκαετία του 1990. Μετά το διαζύγιο, ανέπτυξε σειρά ειδών ένδυσης, κοσμημάτων και προϊόντων ομορφιάς. Η Ιβάνα έγραφε μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο «Ask Ivana» (από το 1995 έως το 2010) και έχει γράψει διάφορα βιβλία φαντασίας, αυτοβελτίωσης και μια αυτοβιογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA