Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο της τροπικής καταιγίδας «Ντάρμπι» μπήκε η Χαβάη. Οι κάτοικοι του νησιού ήταν προετοιμασμένοι, ωστόσο, όταν η καταιγίδα αναβαθμίστηκε σε τυφώνα κατηγορίας 3 πολλοί ήταν αυτοί που δεν πρόλαβαν να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα αυτοπροστασίας ή να αναβάλουν υπαίθριες εκδηλώσεις κοντά στις ακτές.

https://www.instagram.com/tv/CgJGsdMMIdo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό ακριβώς έγινε και σε έναν γάμο όπου ξαφνικά οι καλεσμένοι είδαν τη θάλασσα να φουσκώνει. Μόνο λίγοι υποψιασμένοι δείχνουν να αντιδρούν αρχικά, ωστόσο, όσο το πρώτο κύμα πλησιάζει τόσο περισσότεροι κατάλαβαν τι... έρχεται. Τελικά όταν το πρώτο κύμα «έσκασε» πάνω στο πάρτι οι καλεσμένοι με τα πιάτα στα χέρια έτρεχαν να δοθούν.

https://www.instagram.com/reel/CgILVp5Orxr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο «Ντάρμπι» φυσικά και σάρωσε όλες τις παραλίες της περιοχής προκαλώντας μεγάλες καταστροφές. Το ευχάριστο είναι πως δεν αναφέρθηκαν θύματα αν και όπως φαίνεται στις εικόνες από το νησί Keauhou, με τα κύματα να σκεπάζουν μια διώροφη πολυκατοικία, αυτό έγινε μάλλον από καθαρή τύχη καθώς η δύναμη της φύσης είναι τρομακτική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA