Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία σύζυγος στις ΗΠΑ βρήκε τον... καλύτερο τρόπο για να διατηρήσει την ερωτική ζωή με τον σύντροφό της «ζωντανή» αλλά και να αποβάλει την πίεση που νιώθει όταν δεν έχει διάθεση, όπως είπε. Ποιος είναι αυτός; Δαπάνησε 1.800 δολάρια ώστε να την κατασκευάσουν μία κούκλα με τα δικά της χαρακτηριστικά η οποία, όπως προοριζόταν, πήρε θέση στο κρεββάτι του ζευγαριού

Οπως λέει η 23χρονη Char Gray «Η Dee δεν είναι απλώς μια κούκλα. Είμαστε πραγματικά δεμένοι μαζί της. Βοήθησε να ενισχύσουμε τη σχέση μας - και έβαλε φωτιά στη σεξουαλική μας ζωή». «Είναι υπέροχο γιατί ο Callum (σ.σ. ο σύζυγος) έχει υψηλή σεξουαλική ορμή και αν δεν έχω διάθεση, έχει τη Dee εκεί». Ωστόσο σύμφωνα με τη New York Post η συγκεκριμένη κούκλα δεν χρησιμοποιείται πλέον μόνο για να «αντικαθιστά» τη γυναίκα. 

Ο σύζυγος είχε ζητήσει στο παρελθόν από την Char να συνευρεθούν και με τρίτο άτομο, κάτι που η ίδια είχε απορρίψει. Δε συνέβη όμως το ίδιο με την κούκλα-ομοίωμα που πλέον... μπαίνει ανάμεσά τους! «Λατρεύουμε και τους δύο να πειραματιζόμαστε μαζί της - και συμμετέχει τακτικά και στις συνευρέσεις μας» σχολίαζε η ίδια που ποζάρει μαζί με το latex αντίγραφό της.

https://www.tiktok.com/@of_charlotte/video/7121738154750659845

Το ζευγάρι όμως δεν μένει μόνο εκεί. Πλέον ντύνουν την κούκλα με λευκά ρούχα και τη βγάζουν βόλτες με το αυτοκίνητο. Κάθεται επίσης δίπλα τους όταν βλέπουν μαζί την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή, "The Inbetweeners". Το ζευγάρι ξεκαθαρίζει ότι «δεν τους νοιάζει τι σκέφτεται κανείς» καθώς το να φέρουν τον Dee στη ζωή τους «δούλεψε για αυτούς».

https://www.tiktok.com/@of_charlotte/video/7121741938826497285https://www.instagram.com/p/Cev0qQAttA2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA