Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμα επεισόδιο με πυροβολισμούς συγκλονίζει τις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός και έξι να τραυματίζονται αφότου έπεσαν πυροβολισμοί σε προάστιο του Σιάτλ. Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο βρήκε τους τραυματίες μαζί με ένα πλήθος συγκεντρωμένο μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ομάδα πυροσβεστών προσπαθούσε να βοηθήσει έναν σοβαρά τραυματισμένο 32χρονο. Άλλοι έξι διακομίστηκαν στα νοσοκομεία με τραυματισμούς από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε ύστερα από άγρια συμπλοκή, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν.

Δύο περιστατικά σε μια βδομάδα

Πριν λίγες μέρες σημειώθηκε επίσης περιστατικό με πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στην Ουάσινγκτον. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart, που έχει βρεθεί στο παρελθόν στο στόχαστρο ένοπλων δραστών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τρεις από τους τραυματίες να είναι 19 ετών και να εμπλέκονται στο συμβάν που εκτυλίχθηκε μέσα στο πολυκατάστημα. Σύμφωνα με τις αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ, οι άλλοι δύο τραυματίες ήταν ένας 72χρονος πελάτης και ένας 24χρονος εργαζόμενος του καταστήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA