Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στη χριστιανική πόλη Σκελέμπια στη βόρεια Συρία στα θυρανοίξια Ορθόδοξης εκκλησίας. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 12 τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Στο σημείο ήταν και ο ανταποκριτής του OPEN Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος ήταν επίσης προσκεκλημένος, ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα, τρομοκράτες πραγματοποίησαν επίθεση με δύο drones τα οποία «χτύπησαν» στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, η επίθεση έγινε την ημέρα που πραγματοποιούνταν τα θυρανοίξια της εκκλησίας στη βόρεια Συρία και πλήθος κόσμους βρισκόταν στο σημείο.

Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Open Θανάσης Αυγερινός που βρισκόταν στα θυρανοίξια του ναού, σημειώθηκαν δύο επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο χώρο της εκκλησίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να σκοτωθεί και ακόμα 12 να τραυματιστούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA