Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια απίστευτη γκάφα φαίνεται πως υπέπεσαν ο Γερμανός καγκελάριος Ολαφ Σολτς και η σύζυγός του, καθώς τα γερμανικά Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως μέσα στα σκουπίδια της οικίας του βρέθηκαν απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, σε πολλά έγγραφα που βρέθηκαν στο σκουπίδια του ζευγαριού, αναγραφόταν η λέξη «εμπιστευτικό», ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Spiegel, κάποια από αυτά ήταν από την πρόσφατη συνάντηση των G7, στη Γερμανία. Μάλιστα, υπήρχαν ανακατεμένα τα προφίλ των υπόλοιπων ηγετών που έλαβαν μέρος στην G7, αλλά και των συζύγων τους.

Εικάζεται ότι τα εν λόγω έγγραφα πετάχτηκαν από απροσεξία από τη σύζυγο του Όλαφ Σολτς, την Μπρίτα Ερνστ, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι υπουργός Παιδείας στο κρατίδιο του Βραδεμβούργου. Τα περισσότερα έγγραφα ήταν δικά της, όπως λόγου χάρη τα προγραμματισμένα επίσημα ραντεβού της ή διάφορες σημειώσεις της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA