Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάμορ Μίλερ Γουάιτχεντ είναι πάστορας γνωστός για τον πολυτελή τρόπο ζωής του- οδηγεί Rolls Royce, φορά ρούχα σχεδιαστών και πανάκριβα κοσμήματα- αλλά και για τη φιλία του με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς. Την Κυριακή έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που έκανε κήρυγμα, το οποίο μεταδιδόταν και στο διαδίκτυο. Του άρπαξαν κοσμήματα - του ιδίου και της συζύγου του - που ξεπερνούσαν σε αξία τα 1 εκατ. δολάρια. 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Τρόμος στο αεροδρόμιο του Ντάλας - Γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο 44χρονος πάστορας ανέφερε ότι ένιωσε μια «δαιμονική δύναμη» να μπαίνει στην εκκλησία. Συμπλήρωσε ότι δεν ήταν σίγουρος αν οι ένοπλοι «ήθελαν να γαζώσουν την εκκλησία ή απλά ήρθαν για ληστεία» και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. «Όταν τους είδα να μπαίνουν με τα όπλα, είπα σε όλους να βγουν έξω», είπε και πρόσφερε αμοιβή 50.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των ληστών. 

«Πήραν το δαχτυλίδι και την αλυσίδα του επισκόπου και τη βέρα μου. Φορούσα αλυσίδες από κάτω και άρχισε να ψάχνει τον λαιμό μου για να δει αν υπήρχε κάτι άλλο. Αυτό σημαίνει ότι ήξεραν, παρακολουθούσαν και γνώριζαν πως είχα κι άλλα κοσμήματα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στους ληστές. 

Στην ανάρτηση στο Instagram o Μίλερ- Γουάιτχεντ υπεραμύνθηκε του πολυτελούς τρόπου ζωής του, λέγοντας ότι θα ζήσει τη ζωή του με τον τρόπο που ο Θεός έχει ορίσει. «Δεν έχει σχέση με το αν είμαι φανταχτερός. Αφορά το να αγοράζω αυτό που θέλω. Και είναι δικαίωμά μου να αγοράζω αυτό που θέλω να αγοράσω», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA