Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα που έχουν χαλάσει την εικόνα του... προσωρινού πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, αλλά και κάποιες... αμήχανες στιγμές που έχουν να περιγράψουν όσοι τον έζησαν από κοντά! Για τις προσωπικές στιγμές της με τον Μπόρις Τζόνσον μίλησε η πρώην βοηθός του Κλέο Γουάτσον. Δύο χρόνια μετά την απόλυσή της από την Ντάουνινγκ Στριτ, η ίδια δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την παλιά της δουλειά ως «νταντά» του παραιτηθέντα πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Οι ΗΠΑ στριμώχνουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για Ελλάδα και Συρία

«Ο ρόλος μου στο Νο 10 ακούγεται φανταχτερός, αλλά πολλές φορές ήμουν πολύ πιο κοντά στο να γίνω... νταντά του Μπόρις», έγραψε για το Tatler. Ενθυμούμενη τις μέρες που ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός νοσούσε με κορονoϊό, ανέφερε πως έπρεπε να του μετρά ακόμη και τη θερμοκρασία: «Το ένα χέρι στο ισχίο και με το άλλο να κρατώ το ψηφιακό στοματικό θερμόμετρο. ''Είναι πάλι αυτή η ώρα πρωθυπουργέ'', έλεγα», περιγράφει.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η στιγμή που όπως λέει χρειάστηκε να... στήσουν καρέκλες ως εμπόδια στην πόρτα του γραφείου του ενώ απομονωνόταν. «Έτσι δημιουργήθηκε η πρωθυπουργική ''πόρτα κουταβιών''», έγραψε.

«Είχε γονατίσει στα καθίσματα, με τους αγκώνες του ακουμπισμένους στην κορυφή, σαν ένα μεγάλο ατίθασο γκόλντεν ριτρίβερ, που ουρλιάζει για την προσοχή», λέει η Γουάτσον. Η ίδια μεταξύ άλλων έπρεπε να ρωτά μονίμως τον Τζόνσον εάν είχε πλύνει τα χέρια του και να τον επιπλήττει όταν έκανε χαζά αστεία.

Του ζήτησα να μαζέψει τα... κακά του σκύλου του

Μία από τις πιο... δύσκολες στιγμές που πέρασε μαζί του ήταν όταν είχε πάει στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς. «Ανεβήκαμε στον επάνω όροφο όπου υπήρχε μια φρικτή μυρωδιά. ''Αγαπητή'' είπε ο πρωθυπουργός κοιτάζοντάς με ανυπόμονα, '''η Ντίλιν τα έκανε''».

Τότε, όπως υποστηρίζει «...του ζήτησα να τα μαζέψει. ''Λοιπόν καλύτερα να μαζέψεις τότε'', είπα. Και το έκανε».

Η Γουάτσον απολύθηκε από τον Τζόνσον μετά την παραίτηση του Ντόμινικ Κάμινγκς και όπως υποστηρίζει ο πρωθυπουργός, της είπε ότι δεν μπορεί να την κοιτά γιατί της θύμιζε τον «Ντομ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA