Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και είναι μόλις 20 χρόνων και προετοιμάζεται για πρώτη βασίλισσα του Βελγίου μετά τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο, εκείνη δεν δείχνει να αποτελεί το κορίτσι του... παλατιού με τα χαριτωμένα φορέματα και τα γοβάκια. Αντιθέτως, φοράει φόρμα παραλλαγής, στρατιωτικές αρβύλες, φοράει φούμο στο πρόσωπο και εκπαιδεύεται ως πραγματική κομάντο! Ο λόγος για την πριγκίπισσα Ελισάβετ που αυτό το μήνα λαμβάνει στρατιωτική εκπαίδευση.

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη Bloomberg: Η Ρωσία στέλνει 5 δισεκατομμύρια δολάρια στην Τουρκία για τον πυρηνικό σταθμό

Νέες φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το βελγικό παλάτι δείχνουν την κληρονόμο του θρόνου με στολή καμουφλάζ, βαμμένο πρόσωπο, να κρατάει όπλο και να εκπαιδεύεται στη θερινή στρατοπέδευση της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας.

https://www.instagram.com/p/CggNJufNasa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δοκιμάζονται στο πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την κόπωση κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων επί εδάφους. Η πριγκίπισσα αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021, αφού σπούδασε κοινωνικές και στρατιωτικές επιστήμες για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένη στο Lincoln College της Οξφόρδης.

Η γαλαζοαίματη προετοιμάζεται για τον θρόνο της χώρας της από μικρή ηλικία. Στην ηλικία των εννέα ετών η Ελισάβετ, εκφώνησε την πρώτη της ομιλία στα εγκαίνια ενός νοσοκομείου για παιδιά. Τώρα ήρθε η ώρα να λάβει τη στρατιωτική της εκπαίδευση. Τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο, ετοιμάζεται να ακολουθήσει και ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Γκάμπριελ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τatler. Οι εκπαιδευόμενοι του βελγικού στρατού αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA