Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι τη σύλληψή της τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ρωσία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η χρονιά ορόσημο για την Μπρίντεϊ Γκράινερ ήταν το 2013. Εκείνο τον Απρίλιο είχε δει τους κόπουςτης να πιάνουν τόπο, ούσα η πλέον περιζήτητη αθλήτρια στο ετήσιο ντραφτ της Εθνικής Ένωσης Μπάσκετ Γυναικών των ΗΠΑ (WNBA). Ήταν επίσης τότε που αποφάσισε να σπάσει όλα τα στερεότυπα και ταμπού.

Διαβάστε ακόμη: Τζο Μπάιντεν: Ξανά θετικός στον κορονοϊό μετά από 10 ημέρες - Επιστρέφει σε καραντίνα

Μέχρι τη σύλληψή της τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ρωσία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η χρονιά ορόσημο για την Μπρίντεϊ Γκράινερ ήταν σίγουρα το 2013. Εκείνο τον Απρίλιο είχε δει τους κόπους μιας ζωής να πιάνουν τόπο, ούσα η πλέον περιζήτητη αθλήτρια στο ετήσιο ντραφτ της Εθνικής Ένωσης Μπάσκετ Γυναικών των ΗΠΑ (WNBA). Ήταν επίσης τότε που αποφάσισε να σπάσει όλα τα στερεότυπα και ταμπού. Ο Πούτιν θέλει να την ανταλλάξει με ένα κρατούμενο που βρίσκεται φυλακισμένος στις ΗΠΑ, τον αποκαλούμενο «έμπορος του θανάτου». 

Πρόκειται για τον Ρώσο έμπειρο όπλων, Βίκτορ Μπουτ. Η Ρωσία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απελευθέρωση του Μπουτ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να πουλήσει παράνομα όπλα στις ΗΠΑ. Κι εδώ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να διαφωνεί εντελώς με αυτή την ανταλλαγή. 

Ο Τραμπ ανέφερε εκνευρισμένος: «Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ πήγε φορτωμένη με ναρκωτικά σε μια εχθρική περιοχή όπου είναι πολύ προσεκτικοί με αυτά τα θέματα. Δεν τους αρέσουν τα ναρκωτικά. Και την έπιασαν. Τώρα υποτίθεται ότι θα την βγάλουμε έξω. Υποτίθεται ότι θα δώσουμε στους Ρώσους έναν δολοφόνο, έναν από τους πιο μεγάλους εμπόρους όπλους στον κόσμο που έχει σκοτώσει πολλούς Αμερικανούς, πολλούς ανθρώπους»!

Και πρόσθεσε: «Θα τον στείλουμε στη Ρωσία και θα την πάρουμε πίσω. Η Γκράινερ ήξερε πως δεν πας στη Ρωσία με ναρκωτικά και το παραδέχτηκε. Ο Μπουτ είναι ένας από τους χειρότερους ανθρώπους στον κόσμο και θα του δοθεί η ελευθερία επειδή ένας δυνητικά κακομαθημένος (σ.σ. εννοεί την Γκράινερ) πηγαίνει στη Ρωσία κουβαλώντας ναρκωτικά»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA