Μενού
  • Α-
  • Α+

Με έναν ιδιαίτερα... πολιτισμένο τρόπο ένας παραβάτης του ΚΟΚ και ένας αστυνομικός, συνεργάστηκαν για την κλήση που δέχτηκε ο πρώτος από τον δεύτερο, σε περιστατικό που συνέβη σε της Ρουμανίας, γεγονός συνήθως συνοδεύεται από αντεγκλήσεις και φθηνές δικαιολογίες! Ωστόσο, ο αστυνομικός Kovacs Valer που είχε βάρδια έπιασε με το ραντάρ τον οδηγό της Ferrari F8 Tributo από την Αυστρία να κινείται με 230 χιλιόμετρα την ώρα υπερβαίνοντας κατά πολύ το ανώτατο όριο των 130 που ισχύει στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.

Διαβάστε ακόμη: Ερντογάν: Μαζεύει το χρυσό και μετατρέπει την Τουρκία σε απέραντο ενεχυροδανειστήριο

Το αστραφτερό κόκκινο χρώμα της F8 Tributo δεν εμπόδισε τον αστυνομικό να την σταματήσει στα δεξιά του δρόμου και να... φιλοδωρήσει τον οδηγό της με πρόστιμο ύψους 1.305 λέου Ρουμανίας (περίπου 265 ευρώ), αλλά και να του αφαιρέσει την άδεια οδήγησης για διάστημα 4 μηνών! Παρά το πρόστιμο και την αφαίρεση του διπλώματος, η συνάντηση των δυο ανδρών δεν περιλάμβανε... ελληνικές αντεγκλήσεις του τύπου «...ξέρεις ποιος είμαι εγώ», και έτσι ο Ρουμάνος αστυνομικός και ο Αυστριακός οδηγός έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες!

Μάλιστα, το όργανο της τάξης δεν δίστασε να κοινοποιήσει τη... γνωριμία τους μέσα από τα social του. «Χθες γνωρίστηκα με έναν οδηγό αγώνων από την Αυστρία, με μια Ferrari των 700 ίππων που κινούνταν με 230 km/h, όπως έδειξε το ραντάρ μου. Πρόκειται για έναν κανονικό άνθρωπο, ο οποίος κυκλοφορούσε με αστρονομική ταχύτητα. Δυστυχώς ο νόμος είναι αμείλικτος για όλους, ανεξαρτήτως συνθηκών και επαγγέλματος. Του εξήγησα τους κινδύνους που προκαλούσε και τον ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να συγχέει την πίστα με τον δημόσιο δρόμο. Ευτυχώς, κατάλαβε τα λόγια μου. Στο τέλος δώσαμε τα χέρια ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού», έγραψε χαρακτηριστικά ο Valer Kovacs στην ανάρτησή του στο Facebook.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA