Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ στη Σουηδία! Ένας άνδρας που τραυματίστηκε σήμερα από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Μάλμε, στη νότια Σουηδία, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ανακοίνωσε η αστυνομία.Από την επίθεση αυτήν τραυματίστηκε επίσης μία γυναίκα, η κατάσταση της οποίας κρίνεται σοβαρή.

Η αστυνομία ανέφερε εξάλλου ότι έχει συλληφθεί ένας έφηβος ως ύποπτος για την επίθεση. Οι αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για «μεμονωμένο περιστατικό» που σχετίζεται με «αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου» και έχουν αποκλείσει την περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας.

Σουηδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το θύμα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε, είχε σημαντικό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση οπότε δεν αποκλείεται να πρόκειται για ενέργεια που έχει να κάνει με τον υπόκοσμο και κάποιο πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν έγινε εξαρχής γνωστό αν η γυναίκα που τραυματίστηκε έχει κάποια σχέση με τον άνδρα. Η αστυνομία διέψευσε πληροφορίες ότι υπάρχουν και άλλοι τραυματίες από το περιστατικό.

Ο νεαρός έριξε περίπου 20 πυροβολισμούς, με την αστυνομία να μιλά για περιστατικό βίας ανάμεσα σε συμμορίες. Υπό έρευνα είναι αν ο δράστης είχε συνεργούς.

Η Σουηδία ετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο, με τη βία μεταξύ των συμμοριών να είναι ένα από τα βασικά που ανησυχούν τους ψηφοφόρους, σύμφωνα με τις έρευνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA