Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Μαρμαρίδα της Τουρκίας η Τατιάνα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, που είναι εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha. Η Ρωσίδα ανήρτησε βίντεο, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει σπάζοντας πιάτα και σχολιάζοντας ότι αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας, προκαλώντας αντιδράσεις, αλλά και την επίσημη απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Με αφορμή την ανάρτηση αυτή προκλήθηκε αναστάτωση για το κατά πόσο η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ βρίσκεται στη χώρα μας, δεδομένου ότι εις βάρος του έχουν επιβληθεί κυρώσεις λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Σημειώνεται, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ότι η Νάβκα βρίσκεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα τουρκικά παράλια, στο οποίο στεγάζεται και μια ταβέρνα, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι όντως Έλληνας. Το σπάσιμο των πιάτων διαφημίζεται από την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης ταβέρνας. 

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι «η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα». Την ανάρτηση αυτή κατέβασε η ίδια μετά τις σφοδρές αντιδράσεις από Ρώσους ακολούθους της. Η Νάβκα ανέφερε ότι ήταν σε ιδιωτικό σκάφος σε κρουαζιέρα στα τουρκικά παράλια και βρέθηκε σε ελληνικό νησί. Μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο έγραφε ότι το σπάσιμο των πιάτων είναι ένα ελληνικό έθιμο και πως για την ίδια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Κάτω από την ανάρτηση της Νάφκα υπήρχαν σχόλια από συμπατριώτες της που την κατηγορούν για το γεγονός ότι διασκεδάζει ξέφρενα την ώρα που η χώρα της είναι σε πόλεμο, ενώ άλλοι την κατηγορούν ότι κάνει διακοπές σε χώρα «μη φιλική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA