ΔΙΕΘΝΗ
23/08/2022 12:28

Σάνα Μάριν: Διέρρευσε νέο βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας να χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο

Στο νέο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η Σάνα Μάριν να χορεύει σε κλαμπ με γυναίκα, η οποία πιθανότατα είναι πρώην μοντέλο. Το βίντεο προέρχεται από την ίδια ημέρα που χόρεψε με τον τραγουδιστή της ροκ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Σάνα Μάριν: Διέρρευσε νέο βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας να χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο
(Πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Νέο βίντεο δείχνει τη Σάνα Μάριν, την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, να χορεύει με γυναίκα πρώην μοντέλο. Το βίντεο που ήρθε τώρα στη δημοσιότητα και δείχνει τη Σάνα Μάριν είναι πιθανότατα από το ίδιο βράδυ που απαθανατίστηκε να χορεύει με έναν τραγουδιστή. Στο νέο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η Σάνα Μάριν να χορεύει σε κλαμπ με τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ ξημερώνει.

Η συνεχής δημοσιοποίηση βίντεο από την έξοδο για διασκέδαση της Σάνα Μαρίν έχει προκαλέσει προβληματισμό καθώς κάποιοι εκτιμούν ότι απευθύνονται σε ένα συντηρητικό κοινό με σκοπό την «δολοφονία χαρακτήρα» της Φινλανδής πολιτικού. Και μάλιστα, θεωρούν ότι εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα, προκειμένου να αποδομήσουν την εικόνα της ηγέτη της Φινλανδίας. Η Σάνα Μαρίν μάλιστα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τεστ για να αποδείξει ότι δεν είχε πάρει ναρκωτικά και απλώς διασκέδαζε. Το τεστ βγήκε αρνητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΑΝΑ ΜΑΡΙΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ