Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην μικρή πόλη Νόιε Μπάιγερλαντ, στη νότια Ολλανδία, μετά την πτώση ενός φορτηγού επάνω σε πλήθος που διασκέδαζε σε υπαίθριο πάρτι μπάρμπεκιου. Τουλάχιστον τρεις οι νεκροί και αρκετοί οι τραυματίες, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των ολλανδικών αρχών. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού – με ισπανικές πινακίδες – πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε το ανάχωμα και βρέθηκε επάνω σε πλήθος κόσμου που διασκέδαζε σε πάρτι στην τοπική λέσχη IJsclub de Kom περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα, ο οδηγός του φορτηγού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ έχει κληθεί γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση της νταλίκας.Όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν σπεύσει στο σημείο, στο οποίο βλέπει κανείς αναποδογυρισμένα τραπέζια και καρέκλες.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Το σοκ είναι τεράστιο», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δημοσιογράφο του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Rijnmond. Σύμφωνα με τον αξιωματικό, υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος. Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA